Gordijnen

De sfeer in een ruimte wordt beïnvloed door de kleur van de gordijnen, hoe de stof valt en hoeveel licht er doorheen komt. Bovendien kunnen gordijnen zorgen voor een betere akoestiek. Peter Oostenrijk heeft een collectie met gordijnen, verduisterende gordijnen en inbetweens in verschillende kleuren en stijlen. Wij helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw woonkamer, kantoor of slaapkamer.

Gordijnen van Peter Oostenrijk

Van subtiel tot uitgesproken: Peter Oostenrijk heeft een uitgebreid assortiment gordijnen in allerlei stofsoorten, moderne prints en kleuren onder meer van de merken Cachet van Holland Haag en Lifestyle. Of u nu een strak, industrieel, Scandinavisch, eclectisch of romantische stijl heeft: bij ons vindt u wat u zoekt.

Verduisterende gordijnen

Vindt u het fijn om te slapen in een slaapkamer die écht donker is? Kies dan voor verduisterende gordijnen. De stof van een verduisterend gordijn is op een speciale manier geweven. De stof is dichter van structuur en laat daardoor veel minder licht door. Wie echt géén licht in de slaapkamer wil, gaat voor een black-out gordijn. Dankzij een speciale coating laat een black-out gordijn helemaal geen licht door.

Inbetweens

Privacy en natuurlijk licht gaan hand in hand met inbetween gordijnen. Inbetweens zitten qua transparantie tussen gewone gordijnen en vitrage in. Je kunt wel naar buiten kijken, maar voorbijgangers kunnen niet naar binnen kijken. Er is keuze uit verschillende kleuren en texturen, die elk hun eigen sfeer geven. Je kunt inbetweens combineren met bijvoorbeeld jaloezieën of rolgordijnen.

Bij Peter Oostenrijk kunt u terecht voor gordijnen, verduisterende gordijnen, inbetweens en al uw overige raamdecoratie. Maak een afspraak met ons voor een bezoek aan onze showroom in Wolvega óf bij u thuis om de mogelijkheden te ontdekken.

Gordijnen Peter Oostenrijk
zwarte vorm

Waarmee kunnen wij u helpen?

zwarte vorm
Gordijnen Peter Oostenrijk
rode vorm

Waarom kiezen voor Peter Oostenrijk uit Wolvega?