Hoe kunnen wij u helpen?

Wilt u weten wat Peter Oostenrijk voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op via mail, app of telefoon. Dan maken we een afspraak voor in onze showroom in Wolvega of bij u thuis. Zodat we in alle rust kunnen doorspreken welke vloer, gordijnen, raamdecoratie of horren het best bij u en uw woning passen.

De mooiste

Raamdecoratie

Peter Oostenrijk is specialist op het gebied van op maat gemaakte raamdecoratie. Bij ons vindt u een stijlvolle oplossing voor elk raam. Ook bieden wij slimme raamdecoratie, waarmee u uw jaloezieën, rolgordijnen of andere raamdecoratie bedient met een app of uw stem.

Gordijnen Peter Oostenrijk

De nieuwste

Gordijnen

Gordijnen, verduisterende gordijnen en inbetweens in verschillende moderne kleuren en stijlen. Peter Oostenrijk heeft een uitgebreide collectie waarin laatste trends een prominente plek hebben. Bij ons kunt u terecht voor gordijnen, inbetweens en al uw overige maatwerk raamdecoratie. 

pvc en vinyl vloeren Peter Oostenrijk

Hoge kwaliteit

PVC vloeren

Pvc vloeren zijn onverminderd populair. Bij Peter Oostenrijk hebben wij jarenlange ervaring met pvc vloeren van topkwaliteit. Een pvc vloer is duurzaam, slijtvast en verkrijgbaar in enorm veel kleuren, texturen en patronen. Leggen in een visgraatpatroon is ook mogelijk.

horren Peter Oostenrijk Wolvega

De fijnste

Horren

Met horren van Peter Oostenrijk geniet je van de frisse lucht in huis, terwijl je die vervelende zoemende en stekende insecten buiten de deur houdt. Onze horren hebben een eigentijds design en kunnen tegen een stootje. Wij zorgen uiteraard voor een perfecte installatie op maat.