Horren

Met horren van Peter Oostenrijk geniet je van de frisse lucht die je huis binnenstroomt, terwijl je die vervelende zoemende en stekende insecten buiten de deur houdt. Onze horren hebben een eigentijds design. Alle horren van Peter Oostenrijk hebben duurzame aluminium profielen en kunststof onderdelen. Onze vakmensen zorgen uiteraard voor een perfecte installatie op maat. Montage van de hordeur op maat kan op of in het kozijn. Wat voor u de beste oplossing is, hangt af van het kozijn en deur in uw woning. Dankzij het maatwerk dat wij leveren is er altijd een passende oplossing.

Hordeuren

Op het gebied van deuren, openslaande tuindeuren en schuifpuien is er de keuze uit een vaste hordeur of een plissé hordeur in verschillende kleuren en uitvoeringen.

Het gaas in een vaste hordeur hordeur zit opgespannen in een frame. Dit frame scharniert of schuift voor de deuropening en neemt dus de nodige ruimte in beslag. Een voordeel hiervan is dat deze hordeuren beter bestand zijn tegen huisdieren, mits voorzien van speciaal sterk petscreen gaas. Deze hordeur kan tevens uitgebreid worden met een kattenluik.

Een plissé hordeur is het handigst in het dagelijks gebruik. Je schuift de hordeur open en hij blijft op de gewenste stand staan. In een plissé hordeur vouwt het gaas bovendien op, wat ruimte bespaart. Dit type hordeur is dan ook zeer geliefd.

Horren voor ramen

Voor de ramen kun je gaan voor een rolhor, een vaste hor of inzethor. Ook voor schuiframen, dakramen en draai-kiepramen zijn er allerlei mogelijkheden om een hor te plaatsen. Peter Oostenrijk heeft voor elk type raam een ideale hor. Sommige horren worden gemonteerd op het kozijn, andere in het kozijn. We adviseren graag welke hor het beste past bij de situatie.

Horren tegen hooikoorts

Voor wie last heeft van hooikoorts, zijn de vaste en voorzethorren voorzien van een speciaal pollengaas een fijne optie. Het gepatenteerde Poll-Tex gaas houdt pollen tegen. Daarnaast is het Poll-Tex materiaal hoog transparant en heeft het een hoge luchtdoorlaatbaarheid. Wij bespreken graag welke oplossing het beste werkt bij u in huis.

horren Peter Oostenrijk Wolvega
zwarte vorm

Uw horren direct online bestellen

zwarte vorm
horren Peter Oostenrijk Wolvega
rode vorm

Waarom kiezen voor Peter Oostenrijk uit Wolvega?