Over ons

Woninginrichting Peter Oostenrijk in Wolvega is een familiebedrijf dat sinds halverwege de jaren ’80 actief is in de regio. “Wij zijn binnen ons familiebedrijf gewend om ons voor 200% in te zetten voor onze klanten, groot en klein”, vertelt eigenaar Peter Oostenrijk. “Iedereen krijgt bij ons dezelfde behandeling.”

Bij Peter Oostenrijk in Wolvega kunt u terecht voor uw volledige woninginrichting. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan vloeren en raamdecoratie van de beste duurzame kwaliteit. Denk aan pvc en vinyl vloeren, raamdecoratie zoals houten en aluminium jaloezieën. (duo)rolgordijnen, vouwgordijnen, plissé en duette en horren. Daarnaast leveren wij ook tapijt, laminaat, overgordijnen, inbetweens, vitrage, vloerkleden en droogloopmatten.

‘Wat mijn werk zo leuk maakt, is het contact met onze klanten”, vindt Peter. “Ik help mensen graag met het ontdekken van de vele mogelijkheden en het maken van de keuze die het best past bij hun woning en inrichting. Wij gaan voor maatwerk en kwaliteit.”

U bent op afspraak van harte welkom in onze showroom aan de Sleeswijklaan 1C in Wolvega. Er is volop gratis parkeergelegenheid direct voor de deur. Vindt u het prettiger als wij bij u thuis langskomen voor een adviesgesprek? Ook dat is geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op.

Peter-Oostenrijk-Woninginrichting
zwarte vorm