Raamdecoratie

Op het gebied van op maat gemaakte raamdecoratie heeft Peter Oostenrijk in Wolvega veel te bieden. Met raamdecoratie, zoals jaloezieën of rolgordijnen, is het makkelijk om de zon af te schermen. Ook kunt u met de juiste raamdecoratie in de zomer de warmte buitenhouden en in de winter de warmte juist binnenhouden. Dat bespaart energie. Raamdecoratie is prima te combineren met bijvoorbeeld gordijnen of inbetweens.

Bij Peter Oostenrijk heeft u keuze uit vele materialen en kleuren in raamdecoratie van de beste kwaliteit. Binnen onze collecties is voor elk interieur een raamdecoratie van toegevoegde waarde. Of u nu van strak en modern, landelijk of eclectisch houdt. Bij ons vindt u:

Slimme raamdecoratie

Bovendien is er de mogelijkheid om te kiezen voor raamdecoratie met afstandsbediening, bediening via een app of spraakbediening via Google Home. Bij Peter Oostenrijk werken we met de slimme raamdecoratie van Zonnelux. Dat biedt comfort, veiligheid en energiebesparing. Met de app kunt u voorgeprogrammeerde timers inschakelen. De raamdecoratie gaat dan op ingestelde tijden omhoog of omlaag. Uw huis lijkt daardoor altijd bewoond, ook als u niet thuis bent.

Wilt u weten welke raamdecoratie het beste bij uw woning en interieur past? Wij zijn u graag van dienst. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt op afspraak de raamdecoratie bekijken in onze showroom in Wolvega. Een afspraak bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken is ook mogelijk.

Raamdecoratie Peter Oostenrijk
zwarte vorm

Waarmee kunnen wij u helpen?

Houten jaloezieën

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Plissé en duette

Plissé en Duette®

Rolgordijnen

Rolgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

zwarte vorm
Raamdecoratie Peter Oostenrijk
rode vorm

Waarom kiezen voor Peter Oostenrijk uit Wolvega?