Pvc en vinyl vloeren

Bij Peter Oostenrijk in Wolvega zijn we gespecialiseerd in duurzame pvc vloeren en vinyl vloeren van de beste kwaliteit.

Pvc vloeren

De pvc vloer wint al jaren aan populariteit. Dat komt door de authentieke uitstraling, die erg dicht in de buurt komt van echt hout of steen. Ook de duurzaamheid en slijtvastheid maakt pvc vloeren populair, net als de grote verscheidenheid in kleuren, afmetingen en texturen. Bij Peter Oostenrijk kunt u kiezen uit een groot assortiment pvc vloeren van de beste kwaliteit. U bent op afspraak van harte welkom bij ons in de showroom in Wolvega. Als u al een wat duidelijker beeld heeft van wat u wilt, komen we ook graag bij u thuis langs met een selectie vloerstalen.

Vinyl vloeren

Voor vertrekken waar wat minder gelopen wordt, zoals de slaapkamers, zijn vinyl vloeren een aantrekkelijk alternatief. Onze vinyl vloeren zijn comfortabel, trendy, betaalbaar én levensecht. Ze komen heel dicht bij de kwaliteit en look van een pvc vloer. Vinyl is naadloos kamerbreed te leggen, en is bovendien makkelijk in onderhoud. Je kunt kiezen voor natuursteen, eiken, graniet, naaldhout of zelfs een allover betondecor of Hongaarse punt. Dat zijn slecht enkele voorbeelden.

De pvc en vinyl vloeren van Peter Oostenrijk zijn er in zoveel verschillende uitvoeringen, dat er voor ieders smaak en vereisten een mooie vloer te vinden is.

In ons assortiment vindt u vloeren van onder andere AmbiantMflorVivafloorsInterfloor en Hamat. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw woonkamer, keuken, kantoor, slaapkamer of andere ruimte. Natuurlijk komen wij bij u thuis om de vloer geheel naar uw wens te leggen. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

pvc en vinyl vloeren Peter Oostenrijk
zwarte vorm

Waarmee kunnen wij u helpen?

zwarte vorm
pvc en vinyl vloeren Peter Oostenrijk
rode vorm

Waarom kiezen voor Peter Oostenrijk uit Wolvega?